Sunrise on Nature

Opleiding Bewustzijnsontwikkeling II

Verdieping, integratie en verruiming van je  bewustzijn

De Opleiding Bewustzijnsontwikkeling deel II is het vervolg op het eerste deel waarin ons menszijn theoretisch wordt belicht. Dit tweede deel is een intensieve, verdiepende voortzetting hierop en staat in het teken van de integratie van de eerdere kennis en een verdere uitbreiding en toepassing in je persoonlijke en professionele leven. Deze opleiding is hiermee een rijke verdiepingsslag voor jouw persoonlijke bewustzijnsont-wikkeling. Bij uitstek is deze opleiding een aanvulling voor coaches, (yoga)docenten, hulpverleners en therapeuten die hun eigen-wijsheid willen integreren in hun werk met mensen.

Programma

De Opleiding Bewustzijnsontwikkeling deel II, legt een verbinding tussen kennis en ervaring, wat leidt tot (eigen)wijsheid.

De opleiding bestaat uit vier dagdelen waarin enerzijds verdere verdieping en uitbreiding wordt gegeven op eerdere theorie, anderzijds zal er uitgebreid tijd zijn voor oefeningen, (zelf)reflectie, uitwisseling met anderen en bespiegelingen van Jentien Keijzer op wat zich bij jou aandient. In deze vierdelige opleiding zul je door middel van een intiem begrip in jouw ervaringen, persoonlijke reflectie-oefeningen, uitwisseling en supervisie van Jentien Keijzer een intensieve verdiepingsslag maken in je persoonlijke bewustzijn. Wat tevens je 'ontvangstruimte' voor de ander vergroot en verbreedt.

In de vier dagdelen zal achtereenvolgens de volgende thematiek behandeld worden:

Thema 1: Persoonlijk leiderschap & Authenticiteit

Wat betekent het om vanuit persoonlijk leiderschap te leven?  Hoe ontwikkel ik authenticiteit en autonomie? Hoe verkrijg  ik meer zelfvertrouwen? Wat betekent 'emotionele volwassenwording'? Tijdens deze bijeenkomst ga je op een diep niveau kijken naar wat jou 'jou' maakt en krijg je inzicht in jouw unieke kompas waar vanuit je leiding kunt nemen over je eigen leven. 

Thema 2 - Zelfrealisatie  & Visie

Hoe kan ik de muziek die zich in mij bevindt naar buiten laten klinken? Wat is mijn bestaansreden en hoe geef ik dat een levende plek in mijn bestaan? Wat is mijn authentieke visie en 'kleur'? En hoe geef ik deze vorm in mijn persoonlijke en professionele leven? Tijdens deze bijeenkomst gaat het over wat jij uit te delen hebt in deze wereld en op welke manier jij een bijdrage wilt leveren vanuit jouw 'kleur'.

Thema  3 - Intuïtie & Scheppingskracht

Op welke manier kan ik mijn eigen-wijsheid herkennen? Welke voorkeur of aanleg heb ik in het manifestatie proces? Hoe integreer ik mijn dagelijks praktisch handelen en mijn innerlijk weten of intuïtie tot een geheel in mijn creaties? Tijdens deze bijeenkomst gaat het over jou creaties, jouw eigen-wijze, jouw innerlijk weten en hoe je dit een levende plek kan geven in je dagelijks leven.

Thema  4 - Discipelschap & Dienstbaarheid

Hoe ben ik in deze wereld, en niet van deze wereld? Hoe werk ik als krachtbron in deze wereld, vol van intentie en onthecht van resultaten? Hoe kan ik anderen helpen zonder mezelf hierin te verliezen? Tijdens deze bijeenkomst gaat het over een helder begrip te krijgen van hoe jouw leven een instrument kan zijn voor de stroom van jouw (ziels)bewustzijn.

In een informele groepssetting word je uitgenodigd je bewustzijn te openen en jezelf te ont-wikkelen. 
Om nieuw wetenschappelijke kennis en leringen uit oude wijsheidstradities in je op te nemen en te integreren in je persoonlijke en eventueel je professionele leven.

 • docent: Jentien Keijzer (psycholoog)
   

 • locatie: & Amerongen - Utrechtse Heuvelrug
   

 • duur:  vier dagdelen van 3,5 uur 
   

 • data:

  • 11 maart, 25 maart, 8 april en 22 april van 15.00 uur tot 18.30 uur
    

 • kosten: 449,- euro (excl. 21% btw) ​
   

NB. De opleiding is  niet gecertificeerd of geaccrediteerd, je ontvangt dus geen diploma. Wel ontvang je desgewenst een bewijs van deelname. 

Praktische informatie

Schrijf je nu in voor de opleiding

Bewustzijnsontwikkeling

Deel II

arrow&v
 

Jentien Keijzer

© 2019 

Jentien Keijzer

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van mijn publicaties en activiteiten

 • Grey LinkedIn Icon
 • Grey Facebook Icon
 • Grey Instagram Icon

Contact

Jentien  Keijzer

info@jentienkeijzer.nl

+31 (0) 6 52 62 86 81

Amerongen 

Nederland