top of page
Yoga at Home

Verdiepingsdagen

Sommige thema's in ons leven vragen er om ons licht er af en toe heel helder op te schijnen.  

De Verdiepingsdagen schijnen dit licht, op verschillende omvattende levensthema's en geven je een intensieve impuls aan de ontwikkeling van jouw bewustzijn. Een dag, helemaal voor jou, waarin je nieuwe kennis, nieuwe ervaringen en nieuwe inzichten opdoet en een verdiepingsslag  maakt in jouw eigen-wijsheid en innerlijk weten.

Programma Verdiepingsdagen

Het programma van de verdiepingsdagen bestaat uit een afwisseling van het opdoen van nieuwe kennis en inzichten rondom het specifieke thema van de dag, verdiepingsoefeningen, meditatie en verstilling, een uitgebreide lunchpauze en reflectie momenten waarin je wordt gespiegeld door Jentien Keijzer. 

Praktische informatie

 • docenten: Jentien Keijzer 
   

 • locatie: Amerongen 
   

 • data 2021:

  • 27 september -  Ziel en ego: een heilig partnerschap

  • 25 oktober - Mijn leerverhaal: wijsheid destilleren uit je levensloop

  • 11 november - Schatgraven: de kans ontdekken in jouw uitdaging

  • 29 november -​ Persoonlijk leiderschap: je grootsheid cultiveren
    

 • tijd: 10.00 uur tot 16.30 uur 
   

 • kosten per dag: € 210,- (incl. 21% btw)  
   

 • kosten voor vier dagen tezamen: € 750,- (incl. 21% btw)

ZIEL & EGO 
een heilig partnerschap

Ziel en ego zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar vaak voeren we een strijd met ons ego en is onze ziel een metafysische abstractie die we niet gemakkelijk kunnen waarnemen. Wat is de verhouding tussen ziel en ego? Hoe ervaar ik mijn ziel in mijn dagelijks leven? Wat is de rol en functie van mijn ego? Tijdens deze dag staat het heilige partnerschap tussen ziel en ego centraal.

eye-2644086_960_720.webp

SCHATGRAVEN
de kans in jouw uitdaging ontdekken

De mooiste kado's komen in de lelijkste verpakkingen. De kunst bij iedere uitdaging of crisis in ons leven is om je oprecht af te stemmen op de vraag: 'wat wil hier gebeuren?' Een vraag die ons bewustzijn direct verruimt naar het niveau van de potentie, de kans die ligt in iedere uitdaging. Tijdens deze dag zul je je huidige uitdaging gaan belichten vanuit een ruimer perspectief en de dialoog aangaan met met de potentiële schat die verborgen ligt achter de laag van de omstandigheden.

heart-4355253_960_720.jpg

MIJN LEERVERHAAL
wijsheid destilleren uit je levensloop

Ieder levensverhaal is een boek waard. Door middel van jouw levenservaringen doe je wijsheid op. En dat is vaak wat we aan anderen uit te delen hebben. Wat is jouw leerverhaal? Welke wijsheid kan jij uit je hoogte en dieptepunten destilleren? Welke waarheid komt middels jouw levensverhaal naar voren? Deze dag staat in teken van het zoeken naar 'de goudklompjes' in jouw levensverhaal, om de zingeving en betekenisvolle boodschap  in te ontdekken.

book-794978_1920.jpeg

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP
leven vanuit innerlijke kracht

Zelfvertrouwen, innerlijke autoriteit en authenticiteit zijn kwaliteiten waar we als mens mee zijn geboren maar gaandeweg kwijt kunnen raken. Tijdens deze dag ga je onderzoeken hoe jij deze aangeboren kwaliteiten weer kunt herinneren en wat jij nodig hebt om je eigen grootsheid weer te cultiveren. Centraal deze dag staan intuïtie, symboliek en ritueel, een dag waarin je de magie in je leven wakker maakt!

woman-2667455_960_720.webp
Inschijven mens zijn
bottom of page