Three Women

Vrouwencirkel

Deze vrouwencirkel is voor een ieder die zich vrouw voelt en zich nog meer vrouw wil voelen. Voor vrouwen die het contact met hun innerlijk weten en intuïtie willen voelen en versterken. Vrouwen die hun warmte, wijsheid en liefde voor de aarde en het leven willen voeden en delen. Vrouwen die hun onafhankelijkheid, hun kracht en ongetemde aard willen gaan leven in een wereld die hen afgeleerd heeft dit vanzelfsprekend te uiten. Vrouwen die willen delen, luisteren en in aandacht bij elkaar willen zijn om samen te delen, te creëren en te helen. 

Programma

Het is tijd om het vrouwelijke, femine een levende, concrete en zichtbare plek te gaan geven in onze huidige maatschappij. De bron van het leven het leven te eren en vanuit daaruit te creëren. Dit feminine zullen we moeten herontdekken en herontwerpen. 
Deze cirkel is daar een plaats voor. Een veilige plaats waar je jouw eigen vrouwelijke waarden kunt ontdekken om ze vervolgens een levende plek te geven in jouw dagelijks bestaan.
De vrouwencirkel heeft als intentie jouw naar je eigen-wijsheid te brengen. Jouw vrouwelijke wijsheid. Omdat enkel deze eigen-wijsheid je leidt naar een leven vanuit je hart. Jouw pad.

Door intuïtieve- en meditatie-oefeningen leer je hoe je zelf gemakkelijk in kunt tunen op je innerlijke wijsheid. In een veilige setting word je uitgenodigd je eigen waarheid uit te spreken en krijg je handreikingen hoe je dit alles kunt verweven in het lopen van jouw eigen pad.

Door te werken met meditatie, rituelen, krachtsymbolen, jouw eigen creatieve vermogens en door de band met je medezusters, de natuur en moeder aarde  te voeden, zul je een diepere verbinding maken met de vrouwelijke energie en wijsheid. Jouw vrouwelijke energie en wijsheid. Om dit een plek te gaan geven in je leven op een manier die bij jou past.

Het programma bestaat uit een combinatie van: 

 • sharing circles 

 • verdiepende oefeningen om je eigen (lichaams)wijsheid te herinneren

 • meditatie en yin yoga 

 • het werken met symboliek, magie en rituelen

 • liefdevolle bespiegelingen en supervisie van Jentien

"Ik was verrast door de combinatie van spiritualiteit en psychologie. Ik zou van te voren niet hebben verwacht dat deze combinatie mij zou aanspreken." 

Praktische informatie

 • begeleiding: Psychologe Jentien Keijzer 

 • groepsgrootte ca 6 - 8 personen

 • locatie: Amerongen 

 • data: nader bekend gemaakt

 • tijd: 8 bijeenkomsten van 3,5 uur

 • kosten: €1100,- (excl. btw)  

Silver bracelet

When women are seen, heard, and held by other women, magic happens. We can transform our insecurities, wounds, jealousies, and competitive patterns and step into our true radiance and feminine power.

- Ella Giljam -

Schrijf je vrijblijvend in voor de 
Vrouwencirkel

arrow&v

Dank je wel! Je aanmelding is verstuurd