top of page
Abstract Gradient

Nieuwe Psychologie

Perspectieven op het menszijn vanuit de bewustzijnstransformatie

Er is momenteel een ingrijpende transformatie gaande in bewustzijn. Voor ons als mensen leidt dit tot een toename van onze geestelijke vermogens en herdefinitie van wie wij werkelijk zijn. Deze evolutionaire groeisprong brengt een nieuwe vorm van menszijn, dat vraagt om een Nieuwe Psychologie. Het vraagt nieuwe perspectieven op wat dit menszijn behelst en hoe dit praktisch vorm te geven in ons moderne leven. Tegelijkertijd vraagt het om herinneringen aan onze ware oorsprong weer levend te maken. Nieuwe Psychologie geeft perspectieven op de nieuwe mens die geboren wordt zodat we onszelf in vertrouwen door deze transformatie kunnen navigeren.

Inhoud

Tijdens de ingrijpende bewustzijnstransformatie die momenteel gaande is, ondergaat onze identiteit een gedaanteverwisseling: datgene waar we 'ik' tegen zeggen verandert. Veel mensen ervaren zichzelf en de wereld waarin zij leven vanuit een ruimer en omvattender perspectief, ontwikkelen nieuwe geestelijke vermogens en voelen een diepe behoefte om waarachtiger, authentieker en bewuster te leven. Nieuwe Psychologie biedt perspectieven vanuit esoterische- en nieuwe wetenschap op deze veranderingen in de menselijke 'gebruiksaanwijzing' en geeft je praktische handreikingen om dit Nieuwe Menszijn voor jezelf te ontdekken en belichamen.. 

 

Tijdens de zes bijeenkomsten maken we een reis door het Nieuwe Menszijn. Deze reis geeft je diepgravend inzicht in de aard van een nieuwe manier leven, geeft je ruimere visies op jezelf en je medemens met als doel een fundamenteel vertrouwen te ontwikkelen in onze nieuwe identiteit. Door een combinatie van teachings en reflecties van Jentien Keijzer op verschillende thema's, verdiepende ervaringen en uitwisseling met gelijkgestemden, krijg je richting en houvast in wat voor jou dit nieuwe menszijn inhoudt.

Nieuwe Psychologie nodigt je uit om je eigen waarachtige identiteit te onderzoeken en te gaan belichamen op een manier die bij jou persoonlijk past. Tegelijkertijd is de opleiding ook uitermate geschikt voor voor hulpverleners, (yoga) docenten, coaches en therapeuten die voelen dat de houdbaarheidsdatum van de huidige psychologie en kijk op menselijke problemen is bereikt en zich willen laven en laten inspireren door nieuwe perspectieven op het proces van menszijn in deze moderne tijd.

Programma

De opleiding beslaat een reis door het Nieuwe Menszijn, vanuit het perspectief van een Nieuwe Psychologie. Het programma bestaat uit een combinatie van informatierijke teachings van Jentien Keijzer waarmee je kennis en begrip vergroot wordt, een aantal verdiepende ervaringen door geleide oefeningen, schrijfopdrachten en meditaties, uitwisseling met gelijkgestemden en bespiegelingen van Jentien op jouw vragen en ervaringen. Op deze manier worden hoofd, hart en lichaam aangesproken, wordt kennis en ervaring gecombineerd tot wijsheid zodat de bijeenkomsten een transformerende werking zullen hebben.
 

Een greep uit de thema's die aan bod zullen komen door de opleiding heen:

Digital art exhibit

Het muliti-dimensionale 'ik'

Snowy Mountain

Het ambacht van waarachtigheid

Sphere on Spiral Stairs

Sacraliteit: symboliek en rituelen

Parallel Lines

Inwijdingen herkennen & eren

Pink Sugar

De Dood: het grote avontuur

Sphere on Spiral Stairs

Collectieve identiteitstransformatie

Wavy Circles

Cyclische Evolutie

Buitenzintuigelijk  waarnemen

Relaties, broedplaats voor de ziel

Forest

Aspiratie & bezieling: nieuwe werken

Abstract Lines

Dimensies: all inclusive leven

Divine Feminie & Masculine

Snowy Mountain

Dubbelkijken: een kunst & kunde

Sunset Horizon

Overgangen naar andere dimensies

Citrus

Menszijn al natuurfenomeen

En nog veel meer...

Praktische informatie

In een informele groepssetting word je uitgenodigd je bewustzijn te openen en jezelf te ont-wikkelen. 
Om nieuw wetenschappelijke kennis en leringen uit oude wijsheidstradities in je op te nemen en te integreren in je persoonlijke en eventueel je professionele leven.

 • docente: Jentien Keijzer (psycholoog)
   

 • locatie: & Amerongen - Utrechtse Heuvelrug
   

 • data: zomer 2023
   

 • tijd: 15.00 uur tot 18.30 uur
 • kosten: € 950,- euro (excl. 21% btw) ​
   

NB. De cursus is  niet gecertificeerd of geaccrediteerd, je ontvangt geen diploma. Wel ontvang je desgewenst een bewijs van deelname desgewenst. 

Abstract Shape

Schrijf je nu in voor de Nieuwe Psychologie

arrow&v

Dank je wel! Je aanmelding is verstuurd

Inschijven mens zijn
bottom of page