Methoden & Therapievormen

 

We kunnen therapie definiëren als een zoektocht naar waarde

Hypnose & Regressie (QHHT)

Quantum Healing Hypnosis Technique℠  is een hypnosetechniek ontwikkeld door Doroles Cannon, die je in staat stelt toegang te krijgen tot je onbewuste geest. Het zijn de onbewuste lagen die de grootste invloed hebben op ons dagelijks leven.  Deze hypnose-techniek brengt je in het diepst mogelijke niveau van trance: het 'somnambulistisch' niveau  (slaapwandelaarsniveau).  Hierbij krijg je toegang tot de meest diepe lagen van bewustzijn die we tot nu toe kennen. Sommigen noemen dit het Hoger Zelf, de Overziel of de Bron. Tijdens de hypnose onderzoeken en ondervragen we dit deel van je bewustzijn en kom je tot een peilloos begrip van jezelf, je leven en vorige levens die essentieel zijn voor je huidige bestaan. Daarbij vinden er zeer regelmatig spontane en wonderbaarlijke genezingen plaats in het fysieke lichaam van de cliënt.  Na de hypnose krijg je wat rust en tijd voor jezelf in stilte en dan vervolgen we met een zeer uitgebreide reflectie op de inhoud van wat je ervaren en gezien hebt, waarin ik je ook meeneem in mijn inzichten op jouw sessie.  Alles wordt als audio materiaal opgenomen wat je nadien toegestuurd krijgt.  De gehele sessie (voorgesprek, hypnose, nagesprek) duurt ca 4 a 5 uur dus het is belangrijk dat je vrij bent in je tijdsbesteding die dag.

Wil je meer weten over het ontstaan en de aard deze therapievorm, lees meer op de officiële QHHT website

If you ask the questions, you will find the answers in this hypnose technique. If you seek knowledge, it will be there.

Wat professionals
zeggen:

Where you look affects how you feel.

RSVP

Wat professionals
zeggen:

Brainspotting Therapie

Brainspotting Therapie is een aanverwante therapievorm van EMDR therapie. Brainspotting is een  therapievorm om je te helpen bij het identificeren, verwerken en loslaten van emotionele en fysieke stress, evenals het vaak gerelateerde onopgeloste, onderliggende trauma. Waar een heftige levensgebeurtenis, bepaalde gedachtepatronen of karaktereigenschappen zich hebben ontwikkeld als een blokkade in ons brein, is het middels brainspotting mogelijk (gebruikmakend van oogposities als als ingang naar deze brein gebieden) de neurofysiologische processen die daarmee samenhangen, te lokaliseren en behandelen. 
Als brainspotting therapeut ben ik door gespecialiseerd in 'Resource Brainspotting' waarbij er specifiek gebruik gemaakt wordt van zelfhelende vermogens van het lichaam en brein,  zonder enige kans op hertraumatisering of overweldiging.

Transpersoonlijke Psychologie

De Transpersoonlijke psychologie is een vakgebied binnen de psychologie die transcendente aspecten van ons menszijn onderzoekt en gebruikt voor groei. Deze visie is geïntegreerd in al mijn werk met individuen en groepen en is dus geen losstaande therapievorm. Ik geef in mijn begeleiding vorm aan deze visie door uitdagingen, crisissen of problemen als poort en ingang te gebruiken om op een dieper niveau met je onderzoeken welke ontwikkeling er in je leven wil en mag plaatsvinden. We kijken naar de boodschap of uitnodiging achter je uitdaging en onderzoeken welke groeikans er ook is. Deze manier van gezamenlijk onderzoek leidt direct tot een constructievere manieren van denken of handelen en je overstijgt hierdoor je dagelijkse patronen. Uitdagingen worden op deze manier instrumenteel gebruikt als doorgang en katalysator voor persoonlijke groei en ontwikkeling. 

“Toen ik besefte dat de 'ik' waar ik altijd ik tegen zei niet mijn enige 'ik' was, kon ik zien en ervaren wie ik werkelijk was 

RSVP

Referenties

Praktische informatie

money-2724238_1920.jpg

Tarieven

In mijn praktijk maak ik onderscheid tussen verschillende doelgroepen:
 

  • Particulier consult: € 130 per consult (incl. btw) 75 min

  • Zzp'ers/zakelijk consult: € 130 per consult (ex.btw) 75 min

  • Bedrijfsvergoeding: € 165 per consult (ex. btw) 75 min

  • QHHT sessie (4 a  4, 5 uur): € 550,- (incl. btw voor particulieren excl. btw voor zzp'ers)

red-leather-furniture-set-cheap-leather-

Eerste kennismaking

Een eerste kennismaking gebeurt middels een intake gesprek. De kosten hiervoor bedragen € 90,-  en worden contant afgerekend tijdens dit gesprek.

Screenshot_20181025-212036_Photos.jpg

Over mij

Klinisch psychologe, brainspotting therapeut, hypno-en regressie therapeut, gespecialiseerd in neuro- en biopsychologie en esoterische wijsheidstradities.