Opleidingen, trainingen & lezingen

"Any fool can know.

The point is to understand.

                                                                  -Albert Einstein-

Trainingen & opleidingen

Mijn achtergrond en expertise ligt in de wetenschapsgebieden van klinische, neuro-en biopsychologie. Dit in combinatie met mijn fascinatie voor esoterische wijsheidstradities en praktijk ervaring als psychologe, heeft me geholpen bij het ontwikkelen van een heldere en vooruitstrevende visie op het leven. ​Deze visie en kennis deel ik graag met anderen middels opleidingen, colleges, lezingen en advieswerk. 

OPLEIDING BEWUSTZIJNSONTWIKKELING

In deze opleiding wordt ons menszijn holistisch  onderwezen vanuit neurologische, (bio)psychologische en esoterische invalshoeken. Je leert de basisprincipes en mechanismen begrijpen die ten grondslag liggen aan al ons denken, voelen en handelen, en krijgt inzicht in de bewustzijnsevolutie die plaatsvindt. Deze opleiding is voor ieder die zichzelf en zijn medemens wil begrijpen, maar is bij uitstek geschikt voor coaches, (yoga)docenten en therapeuten die meer bewustzijn en verdieping willen aanbieden in hun vak.

€ 349,-

vier dagdelen 

PERSOONLIJKE  BEWUSTZIJNS-ONTWIKKELING

Naar aanleiding van de visie die ik deel middels artikelen op LinkedIn, komen er vaak vragen over hoe 'menszijn' er vanuit deze visie uitziet.

Om hier antwoord op te geven organiseer ik kleine besloten bijeenkomsten waarbij wordt ingegaan op een aantal voor jou belangrijke of actuele levensthema's. In drie bijeenkomsten van 2,5 uur krijg je nieuwe kennis, persoonlijke bespiegelingen en praktisch toepasbare inzichten over jezelf en maak je een verdiepingsslag in je eigen ontwikkeling.

€ 279-

3  bijeenkomsten van 2,5 uur

TRAINING VOOR PROFESSIONALS: VERTROUWEN IN BURN-OUT 

Deze training is voor hulpverleners, coaches of professionals die werken met mensen met burn-out of stress-gerelateerde klachten. In deze training krijg je inzicht in hoe  burn-out onderdeel is van een groter proces waar mensen doorheen gaan. Er wordt ingegaan op  welke psychologische patronen bijdragen aan bij het ontstaan van burn-out en wat er bio- en neuropsychologisch met mensen gebeurt tijdens lange perioden van stress. Ook krijg je handreikingen en gespreksthema's aangereikt om mensen te begeleiden in verschillende fasen van hun herstel. 

€ 119,- 

training van 3,5 uur

Lezingen en keynotes

Door jarenlange universitaire opleidingen, bijscholing en studie ligt mijn expertise in de wetenschapsgebieden van klinische, neuro-en biopsychologie en kwantumfysica. Dit in combinatie met mijn fascinatie voor esoterische wijsheidstradities en mijn werkervaring als psychologe, heeft me geholpen bij het ontwikkelen van een heldere en vooruitstrevende visie op het leven.

​Deze visie en kennis deel ik graag met anderen. Ik ben daarom in te huren als spreker of docent voor presentaties, lezingen of workshops. Neem contact met me op over deze mogelijkheden.

Advies

Als bestuurder, leidinggevende of manager kun je me inhuren als coach of adviseur.  Aan de hand van je hulpvraag coach ik je als mens, in je functie en je in omgangsstijl met mensen .

Door middel van deze coaching of adviestrajecten krijg je als leidinggevende grondig kennis en begrip over jezelf maar ook over de optimale omgang met medewerkers en collega's vanuit psychologisch, neurologisch (hoe werkt ons brein ) en bio-psychologisch (welke biochemische processen spelen zich af) perspectief.  Zo verkrijg je diepgaand inzicht van de onzichtbare en onbewuste reacties en patronen van jezelf, je medemens en je organisatie cultuur.

Samenwerkingsverbanden

Schoolverlichting

Schoolverlichting is een initiatief van De Nieuwe Yogaschool om kinderen in Nederland de meerwaarde van yoga, meditatie en mindfulness te laten ervaren. 

Ik verzorg de colleges vanuit neuro-en biopsychologisch perspectief.

The Core Collective

The Core Collectief is een community waarin onafhankelijke specialisten vanuit een gezamenlijke visie en hun eigen expertise een integrale aanpak bieden voor stress gerelateerde ziekten zoals burn-out, depressie, slaapproblematiek en verslaving.

Happy Sleeper

Gezamenlijk met Happy Sleeper organiseer ik Kantoor Colleges

Kantoor Colleges onderwijzen een gezonde denk, leef en werkstijl om oa. burn out, slapeloosheid en stress-gerelateerd ziekteverzuim te voorkomen.

Jentien Keijzer

© 2019 

Jentien Keijzer

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van mijn publicaties en activiteiten

  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Contact

Jentien  Keijzer

info@jentienkeijzer.nl

+31 (0) 6 52 62 86 81

Amerongen 

Nederland