top of page

Opleidingen, trainingen & lezingen

"Any fool can know.
The point is to understand"

Albert Einstein                                                                  

Trainingen & opleidingen

Mijn achtergrond en expertise ligt in de wetenschapsgebieden van klinische, neuro-en biopsychologie. Dit in combinatie met mijn fascinatie voor esoterische wijsheidstradities en praktijk ervaring als psychologe, heeft me geholpen bij het ontwikkelen van een heldere en vooruitstrevende visie op het leven. ​Deze visie en kennis deel ik graag met anderen middels opleidingen, colleges, lezingen en advieswerk. 

girl-2013447_1280.webp

OPLEIDING NIEUWE PSYCHOLOGIE
voor hulpverleners, coaches & therapeuten

Nieuwe Psychologie voor hulpverleners omvat een muldi-dimensionale kijk op ons menszijn en leert je hoe we hier vanuit anderen kunnen begeleiden.. We zijn wezens die uit een mulit-dimensionale identiteit bestaan, we zijn zowel ons ego, als onze bezieling als non-duaal bewustzijn. De Opleiding Nieuwe Psychologie leert je hoe je als hulpverlener kunt werken vanuit dit omvattender, gelaagder perspectief en geeft je kaders, methoden en vocabulaire voor het begeleiden van anderen.

Ca half jaar

€ 1990,-

Love

VRIJHEID IN RELATIES

Relaties kunnen ons maken of breken. Wat soms zo mooi en fijn kan beginnen als een prille verliefdheid, kan uitmonden tot een van de moeilijkste uitdagingen van ons leven. In deze workshop leer je wat de werkelijk functie is van een intieme relatie en hoe het  je een unieke gelegenheid biedt om werkelijke vrijheid te gaan ervaren. Sterker nog, je diepste crisis bevat vaak de sleutel tot je ware bevrijding.

Tweedaagse

€ 299,- 

woman-565127_960_720.jpg

ONLINE CURSUS NIEUWE PSYCHOLOGIE

Er is momenteel een ingrijpende transformatie gaande in bewustzijn. Deze evolutionaire groeisprong brengt een nieuwe vorm van menszijn, dat vraagt om een Nieuwe Psychologie. Het vraagt nieuwe perspectieven op wat dit menszijn behelst en hoe dit praktisch vorm te geven in ons moderne leven. Tegelijkertijd vraagt het om herinneringen aan onze ware oorsprong weer levend te maken. Nieuwe Psychologie geeft perspectieven op de nieuwe mens die geboren wordt zodat we onszelf in vertrouwen door deze transformatie kunnen navigeren.

2 maanden

€ 650,- 

Three Women

FEMALE RISE 

Er zijn momenteel ontzettend veel vrouwen die een soort wake-up call voelen. Een liefdevolle maar ook enigszins dwingende urgentie om hun plek in te nemen in deze wereld. Om het echte werk te gaan doen waarvoor ze hier eigenlijk op aarde in deze speciale tijd gekomen zijn. Female Rise is een jaarprogramma voor die zelfbewuste, krachtige, moderne vrouw die een diepzeeduik wil maken in zichzelf om haar eigenheid, intuïtieve gaven en creatie-kracht op te duiken en om gestalte te geven aan haar ware vrouwelijke potentieel. 

Tijdsduur: 6  maanden  

€ 1.750 

Hand Touching Water

MENTOR OPLEIDING

De Mentor Opleiding is voor allerlei soorten (aspirant) coaches, begeleiders en hulpverleners die een rijke basis willen leggen in hun rol als mentor en 'leraar' in de breedste zin van het woord.
Je leert om vanuit jouw eigen wijze en visie richtinggevend te kunnen zijn voor anderen.
De Mentor Opleiding is er op gericht je rol als begeleider een intensieve impuls te geven en jezelf te ontwikkelen als mentor voor anderen in hun proces van menswording.

Tijdsduur ca. 6 maanden

€ 1990,-

Lezingen en keynotes

Door jarenlange universitaire opleidingen, bijscholing en studie ligt mijn expertise in de wetenschapsgebieden van klinische, neuro-en biopsychologie en kwantumfysica. Dit in combinatie met mijn fascinatie voor esoterische wijsheidstradities en mijn werkervaring als psychologe, heeft me geholpen bij het ontwikkelen van een heldere en vooruitstrevende visie op het leven.

​Deze visie en kennis deel ik graag met anderen. Ik ben daarom in te huren als spreker of docent voor presentaties, lezingen of workshops. Neem contact met me op over deze mogelijkheden.

Advies

Vodafone-Logo-png-download-768x552.png
RSVP

Als bestuurder, leidinggevende of manager kun je me inhuren als coach of adviseur.  Aan de hand van je hulpvraag coach ik je als mens, in je functie en je in omgangsstijl met mensen .

Door middel van deze coaching of adviestrajecten krijg je als leidinggevende grondig kennis en begrip over jezelf maar ook over de optimale omgang met medewerkers en collega's vanuit psychologisch, neurologisch (hoe werkt ons brein ) en bio-psychologisch (welke biochemische processen spelen zich af) perspectief.  Zo verkrijg je diepgaand inzicht van de onzichtbare en onbewuste reacties en patronen van jezelf, je medemens en je organisatie cultuur.

Samenwerkingsverbanden

logo.png

Opleidingsinstituut DNYS

De Nieuwe Yogaschool is niet enkel een yoga studio, maar in toenemende mate ook een opleidingsinstituut. Als docent ben ik betrokken bij Schoolverlichting, Yoga Therapie en de Bewustzijnscoach Opleiding 

Schermafbeelding 2019-02-17 om 10.23.11.

The Core Collective

The Core Collectief is een community waarin onafhankelijke specialisten vanuit een gezamenlijke visie en hun eigen expertise een integrale aanpak bieden voor stress gerelateerde ziekten zoals burn-out, depressie, slaapproblematiek en verslaving.

bTXMp9cg.png

Female Rise

Met Marieke Visser ben ik Female Rise Project gestart omdat we geloven dat de wereld echt beter functioneert wanneer vrouwen hun plek innemen. Vanuit Female Rise ontwikkelen we programma's voor zelfbewuste, krachtige, moderne vrouwen.

bottom of page