Opleidingen, trainingen & lezingen

"Any fool can know.
The point is to understand"

Albert Einstein                                                                  

Trainingen & opleidingen

Mijn achtergrond en expertise ligt in de wetenschapsgebieden van klinische, neuro-en biopsychologie. Dit in combinatie met mijn fascinatie voor esoterische wijsheidstradities en praktijk ervaring als psychologe, heeft me geholpen bij het ontwikkelen van een heldere en vooruitstrevende visie op het leven. ​Deze visie en kennis deel ik graag met anderen middels opleidingen, colleges, lezingen en advieswerk. 

Hand Touching Water

MENTOR OPLEIDING

De Mentor Opleiding is voor allerlei soorten (aspirant) coaches, begeleiders en hulpverleners die een rijke basis willen leggen in hun rol als mentor en 'leraar' in de breedste zin van het woord.
Je leert om vanuit jouw eigen wijze en visie richtinggevend te kunnen zijn voor anderen.
De Mentor Opleiding is er op gericht je rol als begeleider een intensieve impuls te geven en jezelf te ontwikkelen als mentor voor anderen in hun proces van menswording.

Tijdsduur ca. 6 maanden

€ 2150,-

Blossom

OPLEIDING BEWUSTZIJNSONTWIKKELING
 

In deze opleiding wordt ons menszijn holistisch  onderwezen vanuit neurologische, (bio)psychologische en esoterische invalshoeken. Je leert de basisprincipes en mechanismen begrijpen die ten grondslag liggen aan al ons denken, voelen en handelen en krijgt inzicht in de bewustzijnsevolutie die plaatsvindt. Deze opleiding is voor ieder die zichzelf en zijn medemens wil begrijpen en is bij uitstek geschikt voor coaches, (yoga)docenten en therapeuten die bewustzijn en verdieping willen aanbieden in hun vak.

Tijdsduur ca. 2 maanden

€ 590,-

Reflection Through Broken Glass

CURSUS PERSOONLIJKE BEWUSTZIJNSONTWIKKELING

De cursus Persoonlijke Bewustzijnsontwikkeling is een mystieke reis door jouw eigen bewustzijn. Deze cursus is een verdiepingsslag voor jouw persoonlijke bewustzijn.

Tijdens de bijeenkomsten zul je onder begeleiding van Jentien Keijzer een diepzeeduik maken in jezelf, om vanuit zelfonderzoek bij je eigen-wijsheid te komen. 

Deze cursus is voor een ieder die zoekt naar innerlijk begrip, verbinding met zichzelf en een ruime kijk op het proces van menszijn.

Tijdsduur ca. 2 maanden

€ 590,-

Caterpillar-Becomes-Butterfly-1000x560.j

ONLINE INTERVISIE & SUPERVISIE

De intervisie & supervisie bijeenkomsten zijn voor mensen die zichzelf willen begrijpen en verdieping zoeken op het gebied van wijsheid en wetenschap. Tijdens deze (online) bijeenkomsten krijg je in een informele en kleinschalige setting diep begrip in vraagstukken en thematiek die voor jou spelen, in werk of privé en ontvang je persoonlijke bespiegelingen en inzichten voor jou bewustzijns-ontwikkeling.

Tijdsduur ca. 4 maanden

€ 249-

0-1.jpg

TRAINING VOOR PROFESSIONALS: VERTROUWEN IN BURN-OUT 

 In deze training krijg je inzicht in hoe  burn-out onderdeel is van een groter proces waar mensen doorheen gaan. Er wordt ingegaan op  welke psychologische patronen bijdragen aan bij het ontstaan van burn-out en wat er bio- en neuropsychologisch met mensen gebeurt tijdens lange perioden van stress. Ook krijg je handreikingen en gespreksthema's aangereikt om mensen te begeleiden in verschillende fasen van hun herstel. 

Tijdsduur 3,5 uur

€ 149,- 

Lezingen en keynotes

Door jarenlange universitaire opleidingen, bijscholing en studie ligt mijn expertise in de wetenschapsgebieden van klinische, neuro-en biopsychologie en kwantumfysica. Dit in combinatie met mijn fascinatie voor esoterische wijsheidstradities en mijn werkervaring als psychologe, heeft me geholpen bij het ontwikkelen van een heldere en vooruitstrevende visie op het leven.

​Deze visie en kennis deel ik graag met anderen. Ik ben daarom in te huren als spreker of docent voor presentaties, lezingen of workshops. Neem contact met me op over deze mogelijkheden.

Advies

Vodafone-Logo-png-download-768x552.png
RSVP

Als bestuurder, leidinggevende of manager kun je me inhuren als coach of adviseur.  Aan de hand van je hulpvraag coach ik je als mens, in je functie en je in omgangsstijl met mensen .

Door middel van deze coaching of adviestrajecten krijg je als leidinggevende grondig kennis en begrip over jezelf maar ook over de optimale omgang met medewerkers en collega's vanuit psychologisch, neurologisch (hoe werkt ons brein ) en bio-psychologisch (welke biochemische processen spelen zich af) perspectief.  Zo verkrijg je diepgaand inzicht van de onzichtbare en onbewuste reacties en patronen van jezelf, je medemens en je organisatie cultuur.

Samenwerkingsverbanden

logo.png

Schoolverlichting

Schoolverlichting is een initiatief van De Nieuwe Yogaschool om kinderen in Nederland de meerwaarde van yoga, meditatie en mindfulness te laten ervaren. 

Ik verzorg de colleges vanuit neuro-en biopsychologisch perspectief.

Schermafbeelding 2019-02-17 om 10.23.11.

The Core Collective

The Core Collectief is een community waarin onafhankelijke specialisten vanuit een gezamenlijke visie en hun eigen expertise een integrale aanpak bieden voor stress gerelateerde ziekten zoals burn-out, depressie, slaapproblematiek en verslaving.

The Female Trail.webp

The Female Trail

Marieke Visser rolt een vrouwelijke route uit, dwars door alle kantoortuinen en boardrooms heen. Zodat mannen én vrouwen de balans gaan vinden tussen hun masculiene en feminiene waarden. Als gastdocent ben ik betrokken bij events en retreats.