top of page

Praktijk

Persoonlijke begeleiding

Fundamenteel zelfinzicht is de basis van alle menselijke groei en ontwikkeling

Persoonlijke begeleiding

Tijdens persoonlijke begeleiding gaat het over de voor jou wezenlijke dingen in je leven. We werken met alles wat jou maakt tot wie je bent, vroeger nu en in de toekomst. Als psycholoog help ik je om je bewustzijn te verruimen en ontwikkelen, met als doel fundamenteel inzicht in jezelf.  Daarnaast geef ik je advies en concrete tools hoe je deze inzichten kunt toepassen in je dagelijks leven. Tijdens onze gesprekken -waarin verschillende methodieken en therapievormen worden gecombineerd- begeleid ik je om vanuit je eigen kernwaarden te gaan leven en om in je kracht te gaan staan. Je kunt bij mijn praktijk terecht met een concreet probleem, existentiële en esoterische vraagstukken en/of hulp bij het ontwikkelen van je talenten en ambities.  

In mijn 1 op 1 begeleiding maak ik  gebruik van oa. cognitieve therapie       oplossingsgerichte gedragstherapie - PRI therapie (past reality integration)  -mindfulness & meditatie, counseling bij zin-of betekenisgeving en voicedialogue. Ik ben gecertificeerd  Brainspotting Therapeut en Hypno- en Regressie Therapeut QHHT (Quantum Healing Hypnose Therapy.) en heb me gespecialiseerd in Transpersoonlijke Therapie. Voor meer informatie over deze  specifieke therapievormen lees er hier meer over.

“Jentien is mensgericht, to the point, scherp en eerlijk. Ze stelt me op de juiste momenten de vragen die me altijd tot de kern van de zaak brengen. Jentien geeft praktische handvatten en is tegelijkertijd instaat me aan te voelen in de essentie van wat ik zeg, denk en voel.

Door Jentien heb ik geleerd hoe ik echt in mezelf kan geloven”.

Referenties

“Ik heb Jentien leren kennen als een esoterische edoch nuchtere persoon. Oprecht geïnteresseerd  in de medemens tegenover haar.
Ze weet je  te raken. Letterlijk tot de te kern komen en vanuit die kern samen naar passende oplossingen te zoeken".

RSVP

Referenties

Professionele begeleiding

Fundamenteel zelfinzicht is basis van professionele groei. Tijdens professionele ontwikkeling gaat over alle zaken die van invloed zijn op jouw functioneren. Dat kunnen ook zeer persoonlijke zaken zijn die in eerste instantie niets met je werk te maken hebben. We onderzoeken je houdingen, gedragingen en overtuigingen, tov van jezelf, je omgeving en/of de uitdaging waar je voor staat.  Rode draad is je hulpvraag, waarbij jij als persoon centraal staat. Want jouw functioneren is een verlengstuk van wie je bent. Door de begeleiding bij je professionele ontwikkeling krijg je:

  • Fundamenteel inzicht in jezelf en je handelen

  • Begrip over de psychologische mechanismen die zich bij jou en je omgeving afspelen 

  • Concreet toepasbare tools en handvatten waarmee je je rol meer bewust en met meer wijsheid kunt uitvoeren

Supervisie & mentoring 

Supervisie is een op maat en individueel leerproces, waarbij wordt ingegaan op jouw persoonlijke ervaringen en vraagstukken die je hebt in je werk. Tijdens supervisie leer je over jezelf; je houdingen, je communicatiestijl, je (onbewuste) overtuigingen en je kwaliteiten. Ook kijken we eerlijk naar je valkuilen, uitdagingen en ontwikkelingspunten.
Samen reflecteren we op jouw werkervaringen en als mentor adviseer en begeleid ik je op basis van mijn kennis en (werk)ervaring.

“Ik ervaar de supervisie van Jentien als een verrijking. Ze spiegelt, legt vingers op zere plekken, haalt mijn blinde vlekken feilloos naar de oppervlakte en durft te confronteren. Onbetaalbaar!"

RSVP

Referenties

Praktische informatie

money-2724238_1920.jpg

Tarieven

In mijn praktijk maak ik onderscheid tussen verschillende doelgroepen:
 

  • Particulier consult: € 130 per consult (incl. btw) 75 min

  • Zzp'ers/zakelijk consult: € 130 per consult (ex.btw) 75 min

  • Bedrijfsvergoeding: € 165 per consult (ex. btw) 75 min

  • Relatie Therapie € 150 per consult (incl.btw) 75 min

  • Verdiepingssessie: € 450,- (incl. btw voor particulieren excl. btw voor zzp'ers) ca 3 uur.

  • Hypnose sessie € 450,- (incl. btw voor particulieren excl. btw voor zzp'ers) ca 3 uur.

red-leather-furniture-set-cheap-leather-

Eerste kennismaking

Een eerste kennismaking gebeurt middels een intake gesprek.

Een eerste kennismakingsgesprek duurt zo'n 75 min. Hierin bespreken we rustig waarmee je momenteel graag begeleid zou willen worden en kun jij bepalen of je een klik en vertrouwen voelt. 


De kosten voor een eerste gesprek zijn 90 euro, en worden contant afgerekend tijdens het eerste gesprek. Mocht je besluiten door te gaan met gesprekken ontvang je maandelijks van mij een factuur voor de door jou afgenomen consulten. Mijn consulten worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

Screenshot_20181025-212036_Photos.jpg

Over mij

Klinisch psychologe, brainspotting therapeut, hypno-en regressie therapeut, gespecialiseerd in neuro- en biopsychologie en esoterische wijsheidstradities.

Als zelfstandig psycholoog begeleid ik mensen individueel vanuit mijn praktijk in Amerongen. Daarnaast werk als coach en adviseur in het bedrijfsleven en ben actief in verschillende projecten. Regelmatig geef ik lezingen en colleges en ben verbonden aan verschillende opleidingen. 

bottom of page