top of page

Jentien Keijzer

Als zelfstandig psychologe help ik mensen om meer inzicht te krijgen in zichzelf en daardoor wijzer en intelligenter te leven  

Clay Texture
Over mijzelf

Mijn achtergrond

Als zelfstandig psycholoog begeleid ik mensen individueel vanuit mijn praktijk in Amerongen. Daarnaast werk als coach en adviseur in het bedrijfsleven en ben actief in verschillende projecten. Regelmatig geef ik lezingen en colleges en ben verbonden aan verschillende opleidingen. 

Mijn achtergrond ligt in klinische (neuro) psychologie en godsdienstwetenschap. Naast deze wetenschappelijke studies heb ik me gespecialiseerd in individuele coaching & counseling, mindfulness & meditatie, transpersoonlijke coaching en ben gecertificeerd brainspotting therapeut.

Referenties

1.2-korte-les-jentien-overzicht-360x1000.jpg

Referenties

Pencils

Mijn visie

Ik geloof dat er een grote bewustzijnstransformatie gaande is. Voor ons als mensen leidt dit tot een toename van onze geestelijke vermogens. Via mijn werkzaamheden als psycholoog is het mijn intentie om dit proces te ondersteunen. Om mensen inzicht en begeleiding te geven in en tijdens de toename van hun bewustzijn. 
Ik geloof dat mensen niet alleen slimmer kunnen worden, maar vooral wijzer. Deze overtuiging wordt al eeuwen overgedragen door vele wijsheidstradities en sinds een aantal jaren toont voortschrijdende wetenschap ook de potentie aan van onze  eigen wijsheid.
Ik inspireer en begeleid mensen bij een intelligentere denk, werk en leefstijl vanuit oude wijsheid en nieuwe wetenschap over hoe onze geest en lichaam werkt. 

Tarieven en vergoeding

Tarieven

Als vrijgevestigd psycholoog ben ik niet aangesloten bij zorgverzekeraars. Mijn consulten worden dan ook niet vergoed door de basis- of aanvullende verzekering.
Voor particulieren zit ik daarom onder het reguliere tarief om het voor iedereen toegankelijk te maken. Voor zakelijke consulten reken ik een hoger tarief.

Tarieven:

In mijn praktijk maak ik onderscheid tussen verschillende doelgroepen:

  • Particulier consult: € 130 per consult (incl. btw) 75 min

  • Zzp'ers/zakelijk consult: € 130 per consult (ex.btw) 75 min

  • Bedrijfsvergoeding: € 165 per consult (ex. btw) 75 min

  • Relatie Therapie € 150 per consult (incl.btw) 75 min

  • Verdiepingssessie: € 450,- (incl. btw voor particulieren excl. btw voor zzp'ers) ca 3 uur.

  • Hypnose sessie € 450,- (incl. btw voor particulieren excl. btw voor zzp'ers) ca 3 uur.

Clock and Plant
bottom of page