top of page

Jentien Keijzer

Als zelfstandig psychologe help ik mensen om meer inzicht te krijgen in zichzelf en daardoor wijzer en intelligenter te leven  

Over mijzelf

Mijn achtergrond

Als zelfstandig psycholoog begeleid ik mensen individueel vanuit mijn praktijk in Amerongen. Daarnaast werk als coach en adviseur in het bedrijfsleven en ben actief in verschillende projecten. Regelmatig geef ik lezingen en colleges en ben verbonden aan verschillende opleidingen. 

Mijn achtergrond ligt in klinische (neuro) psychologie en godsdienstwetenschap. Naast deze wetenschappelijke studies heb ik me gespecialiseerd in individuele coaching & counseling, mindfulness & meditatie, transpersoonlijke coaching en ben gecertificeerd brainspotting therapeut.

Referenties

Screenshot_20181025-212036_Photos.jpg

Mijn visie

Referenties

owl-1576572_960_720.jpg

Ik geloof dat er een grote bewustzijnstransformatie gaande is. Voor ons als mensen leidt dit tot een toename van onze geestelijke vermogens. Via mijn werkzaamheden als psycholoog is het mijn intentie om dit proces te ondersteunen. Om mensen inzicht en begeleiding te geven in en tijdens de toename van hun bewustzijn. 
Ik geloof dat mensen niet alleen slimmer kunnen worden, maar vooral wijzer. Deze overtuiging wordt al eeuwen overgedragen door vele wijsheidstradities en sinds een aantal jaren toont voortschrijdende wetenschap ook de potentie aan van onze  eigen wijsheid.
Ik inspireer en begeleid mensen bij een intelligentere denk, werk en leefstijl vanuit oude wijsheid en nieuwe wetenschap over hoe onze geest en lichaam werkt. 

Tarieven en vergoeding

Tarieven

Als vrijgevestigd psycholoog ben ik niet aangesloten bij zorgverzekeraars. Mijn consulten worden dan ook niet vergoed door de basis- of aanvullende verzekering.
Voor particulieren zit ik daarom onder het reguliere tarief om het voor iedereen toegankelijk te maken. Voor zakelijke consulten reken ik een hoger tarief.

Tarieven:

  • intake/kennismakingsgesprek (particulieren/zzp'ers): 80 euro (contant te betalen tijdens het eerste gesprek) 

  • persoonlijke begeleiding particulieren: 130 euro per consult (incl. 21% btw) duur: 75 min

  • persoonlijke begeleiding zzp'ers 130 euro per consult (excl. 21% btw) duur: 75 min

  • QHHT sessie: € 500 euro (incl. 21% btw voor particulieren, excl. 21% btw voor zzp'ers)

  • Bedrijfsvergoeding: € 165 per consult (ex. 21 % btw)  a 75 min

  • tarieven voor zakelijke trajecten en projecten worden onderling afgestemd

money-2724238_1920.jpg
bottom of page