Sunrise on Nature

Cursus Persoonlijke 

Bewustzijnsontwikkeling 

Verdieping, integratie en verruiming van je  bewustzijn

De cursus Persoonlijke Bewustzijnsontwikkeling is een mystieke reis door jouw eigen bewustzijn. Deze cursus is een rijke verdiepingsslag in jouw bewustzijnsont-wikkeling. Tijdens de bijeenkomsten zul je onder begeleiding van Jentien Keijzer een diepzeeduik maken in jezelf, om vanuit zelfonderzoek bij je eigen-wijsheid te komen. In deze vierdelige cursus krijg je door middel van een intiem begrip in jouw ervaringen een wezenlijk contact met je eigen oorsprong. Wat tevens je 'ontvangstruimte' voor de ander vergroot en verruimd.

Deze cursus is voor een ieder die zoekt naar meer innerlijk begrip, verbinding met zichzelf en de ander, verdieping en een ruimere kijk op het proces van menszijn.

Programma

Aan de hand van een aantal thema's zul je je op een dieper niveau bewust worden in eigen leven. De cursus Persoonlijke Bewustzijnsontwikkeling legt een verbinding tussen kennis en ervaring, wat leidt tot eigen - wijsheid.

De cursus bestaat uit vier dagdelen waarin aan de hand van een aantal thema's achtereenvolgens eerst wetenschappelijke en en esoterische reflecties worden behandeld, die vervolgens worden geïntegreerd in verdiepende oefeningen, uitwisselingen met anderen en bespiegelingen van Jentien Keijzer op wat zich bij jou aandient.

In de vier dagdelen zal achtereenvolgens de volgende thematiek behandeld worden:

Thema 1: Persoonlijk leiderschap & Authenticiteit

Wat betekent het om vanuit persoonlijk leiderschap te leven?  Hoe ontwikkel ik authenticiteit en autonomie? Hoe verkrijg  ik meer zelfvertrouwen? Wat betekent 'emotionele volwassenwording'? Tijdens deze bijeenkomst ga je op een diep niveau kijken naar wat jou 'jou' maakt en krijg je inzicht in jouw unieke kompas waar vanuit je leiding kunt nemen over je eigen leven. 

Thema 2 - Zelfrealisatie  & Visie

Hoe kan ik de muziek die zich in mij bevindt naar buiten laten klinken? Wat is mijn bestaansreden en hoe geef ik dat een levende plek in mijn bestaan? Wat is mijn authentieke visie en 'kleur'? En hoe geef ik deze vorm in mijn persoonlijke en professionele leven? Tijdens deze bijeenkomst gaat het over wat jij uit te delen hebt in deze wereld en op welke manier jij een bijdrage wilt leveren vanuit jouw 'kleur'.

Thema  3 - Intuïtie & Scheppingskracht

Op welke manier kan ik mijn eigen-wijsheid herkennen? Welke voorkeur of aanleg heb ik in het manifestatie proces? Hoe integreer ik mijn dagelijks praktisch handelen en mijn innerlijk weten of intuïtie tot een geheel in mijn creaties? Tijdens deze bijeenkomst gaat het over jouw creaties, jouw eigen-wijsheid, jouw innerlijk weten en hoe je dit een levende plek kan geven in je dagelijks leven.

Thema  4 - Bezieling & Dienstbaarheid

Hoe ben ik in deze wereld, en niet van deze wereld? Hoe werk ik als krachtbron in deze wereld, vol van intentie en onthecht van resultaten? Hoe kan ik anderen helpen zonder mezelf hierin te verliezen? Tijdens deze bijeenkomst gaat het over een helder begrip te krijgen van hoe jouw leven een instrument kan zijn voor de stroom van jouw (ziels)bewustzijn.

In een informele groepssetting word je uitgenodigd je bewustzijn te openen en jezelf te ont-wikkelen. 
Om nieuw wetenschappelijke kennis en leringen uit oude wijsheidstradities in je op te nemen en te integreren in je persoonlijke en eventueel je professionele leven.

 • docent: Jentien Keijzer (psycholoog)
   

 • locatie: & Amerongen - Utrechtse Heuvelrug
   

 • duur:  vier dagdelen van 3,5 uur 
   

 • data:

  • 11 maart, 25 maart, 8 april en 22 april van 15.00 uur tot 18.30 uur
    

 • kosten: 449,- euro (excl. 21% btw) ​
   

NB. De cursus is  niet gecertificeerd of geaccrediteerd, je ontvangt geen diploma. Wel ontvang je desgewenst een bewijs van deelname desgewenst. 

Praktische informatie

Schrijf je nu in voor de de cursus
Persoonlijke

Bewustzijnsontwikkeling

arrow&v
 

Jentien Keijzer

© 2019 

Jentien Keijzer

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en blijf op de hoogte van mijn publicaties en activiteiten

 • Grey LinkedIn Icon
 • Grey Facebook Icon
 • Grey Instagram Icon

Contact

Jentien  Keijzer

info@jentienkeijzer.nl

+31 (0) 6 52 62 86 81

Amerongen 

Nederland