top of page
Yoga at Home

Zomer Sessies 

Velen van ons zijn op zoek naar een leven vanuit schoonheid, liefde waarheid. Deze zaken kunnen ons leidend kompas zijn in ons leven. Niets kan zo vervullend zijn dan het gevoel dat de waarheid in jou geraakt wordt. Dit samen met anderen te ervaren geeft een verruiming van je bewustzijn en heeft  een zeer krachtige uitwerking op onze psyche en geest. De Zomer Sessies op de woensdagavonden in juli geven je gelegenheid om je persoonlijke uitdagingen op een dieper niveau te begrijpen en verlichting, ruimte en kalmte te krijgen in je lichaam en geest.

Zomer Sessies in juli

Tijdens deze bijeenkomsten worden er korte esoterische, filosofische en psychologische teksten gelezen. Je kunt luisteren naar esoterische, filosofische en psychologische beschouwingen van Jentien Keijzer, waarover gemeenschappelijk wordt gereflecteerd. Jentien geeft bespiegelingen op jouw persoonlijke vragen en uitdagingen, zodat je betekenis en richting krijgt in deze zaken. In deze bijeenkomsten worden moderne maar ook eeuwenoude gedachtegoed gecombineerd met praktische methoden en inzichten van de moderne psychologie.
Tijdens de Zomer Sessies kun je je eigen vragen of thema's waarmee je worstelt inbrengen, maar het staat je ook geheel vrij enkel te luisteren  en in stilte aanwezig te zijn.

Praktische informatie

 • begeleidster: Jentien Keijzer 
   

 • locatie: online 
   

 • data: woensdagen 5 juli, 12 juli, 19 juli en 26 juli 2023
   

 • tijd: 19.30 uur tot 21.30 uur 
   

 • kosten per bijeenkomst: € 40,- (excl. 21% btw)  

Inschijven mens zijn
bottom of page